Fashion meets function!

Water drinken is heel belangrijk. Veelal wordt er geadviseerd om, naast het consumeren van andere dranken, 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Dagelijks verlies je zo'n 2 liter vocht door bijvoorbeeld; zweten, urine etc. Dit is waarom het heel belangrijk is om dit ook weer voldoende aan te vullen en zo jouw vochtbalans op peil te houden.

Dus....

Nu kunnen we dit natuurlijk leuker maken dan alleen saai water drinken! Al enige tijd stroomt onder andere Instagram vol met deze waterflessen gevuld met fruit:

Deze glazen waterflessen zijn alles behalve saai en normaal. Je standaard waterfles wordt omgetoverd in een fashion-item die de dagelijkse sleur van kraanwater doorbreekt.
Er zijn veel verschillende soorten en maten flessen te krijgen op het internet. De DROPBOTTLE kan je eenvoudig bestellen via DROPBOTTLE.CO

DROPBOTTLE biedt deze fles in vier verschillende kleuren aan:

  • Rose goud
  • Metallic zwart
  • Matt black
  • Peach

Deze flessen hebben een brede opening zodat de grotere stukken fruit er makkelijk ingaan en daarnaast is deze fles uitgerust met een klein stalen zeefje, zodat het fruit mooi op zijn plek blijft. Deze fles is voorzien van een dubbele wand, zodat jouw water langer koud blijft. Hij is dus ook perfect om zelf ijsthee te maken!

Het is ook superleuk om jouw ijsthee en/of (fruit)water te voorzien van deze fruit-bloemen-ijs-art! Een fles besteld, of heb je al zo'n glazen fruitfles thuis, maar heb je geen idee welke combinaties je kan maken? Onderstaand vind je drie verschillende voorbeelden om jouw fles te bereiden. ENOY!