Summertime (!) 12 verfrissende DIY ideeën

De zomer is er (eindelijk) en het weer begint er ook steeds meer op te lijken. 

In deze post vind je 12 creatieve ideeën om jezelf en jouw gasten op een fashionable manier af te laten koelen.
Dit zijn echt fantastische ideeën om bloemen en fruit in te vriezen! Wie zegt dat fancy dingen duur moeten zijn?

Check wel even welke bloemen er eetbaar zijn, hier vind je een lijst van eetbare bloemen.

 

 

Ijsblokjes gemaakt van rood fruit, gemaakt met behulp van verschillende soorten vormpjes. Wil jij deze ook maken? Momtastic vertelt je wat je moet doen!

Waterijsjes met eetbare bloemetjes *hearteyes*!

Deze ijsjes zien er niet alleen fantastisch uit maar ook nog eens low calorie! Er zit namelijk alleen water en (eetbare)bloemetjes in. ChewTown vertelt jou hoe jij ze kan maken!

Hier nog een leuke variant op bovenstaande waterijsjes!

Eetbare bloemetjes in een ijsklontje.

Dit is een superschattige en originele manier om dranken koud te zetten! Klik hier voor de uitleg!

Nog een leuke variant op de bovenstaande ijsklontjes

Raspberry Campaign

Champagne met een frambozen ijsje! 

Dit ziet er zo lekker uit en lekker simpel. Je kunt het ijsje ook vervangen door zelf verse frambozen in te vriezen of ingevroren frambozen te halen bij de supermarkt! Mocht je dit plaatje graag precies na willen maken, klik dan hier.

Fab-Ice!

Voor de echte streber is hier het basilicum waterijsje me eetbare bloemetjes en witte chocolade. Wil je echt even flink uitpakken voor jouw gasten of hou je van een uitdaging, klik dan hier hoe je deze ijsjes moet maken!

Ijs-koeler

Om deze zelfgemaakte ijs-koeler te maken heb je een buiten en een binnen emmer nodig. De buiten emmer vul je met water en allerlei bloemen en/of fruit naar eigen smaak. De binnen emmer verzwaar je ietsjes zodat er nog een flinke laag water tussen de binnen en de buiten emmer zit.

Let wel op dat je de vriezer een klein beetje moet verbouwen, maar het eindresultaat is het dubbel en dwars waard!

 

Feestelijke ijsklontjes, deze ijsklontjes geven jouw feestje toch net even iets extra's! Klik hier voor de ingrediënten en met welke drankjes jij deze het best kan combineren.

Fruity cubes!

Lekker simpel maar toch een extra touch bij het uitserveren van de drankjes. Bij het maken van de ijsklontjes doe je bijvoorbeeld gewoon een schijfje citroen, munt of bosbessen in de bakjes. Water erbij en invriezen. Ontzettend leuk en toch supersimpel!

Nog een paar leuke alternatieven van de bovenstaande ijsklontjes. Het is dezelfde basis alleen gevarieerd met vormen en ingrediënten. 

Cute water!

Water met fruit, het is een hele trend! Naast dat het lekker en gezond is, ziet het er ook nog eens erg gezellig uit! Op deze site vind je een paar leuke receptjes!